"Loading..."
 

Orientatie

Dit is de fase waarin we bij u thuis of in het bedrijf uitgebreid uw wensen alsmede mijn tarieven bespreken en ik de benodigde informatie verzamel, maten opneem en eventueel foto’s van de bestaande situatie maak.

 

Ontwerp (1)

Op basis van de verzamelde informatie maak ik een 3D-ontwerp van de te realiseren situatie. Dit ontwerp leg ik u vervolgens voor en we bespreken het samen, wat ons de gelegenheid biedt het hier en daar nog bij te schaven.

 

Ontwerp (2)

Het definitieve ontwerp wordt akkoord bevonden door u en dit is dan ook mijn uitgangspunt voor het maken van de offerte.

 

Planning

Aan de hand van het definitieve en goedgekeurde ontwerp en de offerte maak ik een projectplanning van de verschillende opeenvolgende projectactiviteiten.

 

Uitvoering

De uitvoering van het project gaat van start en vindt plaats onder mijn begeleiding, waarbij ik ervoor zorg dat u op de hoogte blijft van de voortgang. Met één vast aanspreekpunt kunt u erop vertrouwen dat communicatie efficiënt én effectief verloopt.

 

Nazorg

Graag hoor ik of de gerealiseerde situatie naar wens is en hoe u de weg ernaartoe heeft ervaren. Ik ben pas tevreden als u dat bent!

Ons 5-stappen plan

Dit is onze aanpak!

 

1. Orientatie

 

2. Ontwerp

 

3. Planning

 

4. Uitvoering

 

5. Nazorg

Bent u al overtuigd van de kwaliteit van ons werk?